Новини

02.03.2021
890

Завершено прийом щорічного особистого освітнього портфоліо за 2020 рік.

Завершено прийом щорічного особистого освітнього портфоліо за 2020 рік.

Інформуємо, що відповідно до пункту 6 розділу 5 порядку проведення атестації лікарів, затвердженого наказом МОЗ України №446 від 22.02.2019 року, до 1го березня особисте освітнє портфоліо (ООП) подається для щорічної перевірки до відповідної атестаційної комісії. Цьогоріч, зважаючи на пандемію,  відправка ООП лікарям Закарпатської області відбувалася шляхом заповнення електронної форми. В результаті, станом на 01.03.2021 рік, отримано 3588 комплектів документів. Серед них 8,5 % респондентів задрекларувало менше 50 балів безперервного професійного розвитку (БПР), 2,5% подало недостовірні дані та 17% некоректно вказали дані, що вимагає додаткової перевірки.

Відповідно до спільного наказу Департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА та ДВНЗ «Ужгородський національний університет» №01-к/064/01-04 від 04.01.2021 року, їх перевірка триватиме до 31 березня.

По мірі обробки наданих документів, лікарі отримуватимуть листи на електронну пошту, в яких буде вказано результат перевірки та будуть надані інструкції, щодо подальших дій, у разі необхідності.

Нагадуємо, у разі неподання портфоліо для перевірки або ж подача недостовірних даних про результати проходження БПР, атестаційна комісія має право відмовити лікарю в черговій атестації, що має критичні наслідки для можливості працевлаштування.

 

Якщо Ви не подали вчасно особисте освітнє портфоліо з об’єктивних причин – заповніть форму за посиланням.

 

При заповненні особистого освітнього портфоліо (ООП) та заповнення форми його подачі онлайн, можуть виникати питання. Відповіді на найчастіші з них ми наводимо у публікації (оновлюється постійно): https://www.uzhnu.edu.ua/uk/news/faq-portfolio.htm

 

Щоб дізнаватися про наші новини першими, слідкуйте за нашим сайтом та підписуйтеся на нас у соціальних мережах
Facebook  Instagram

Категорії: