Новини

30.12.2016
2272

Коли до святкування Нового року залишилось зовсім трохи…

Коли до святкування Нового року залишилось зовсім трохи…

Якщо ви вже не навчаєтесь в садочку, це ще не означає, що ви дорослий, а тим паче, що не вірите у казку.  Кожен із нас очікує від приходу нового календарного року чогось особливого, якогось подарунку долі, а можливо, навіть і Діда Мороза, який принесе в торбинці хорошого дарунку. Хтось мріє про машину, хтось про хорошу дівчину, комусь потрібен телефон, чи ноутбук, звісно ж для навчання. Ну а є такі, хто в новорічну ніч бажає одного – успішного закриття всіх «перескладань», «хвостів» та сесії.

Однак, перш ніж відкривати кишені для новорічних подарунків варто поглянути на минувший рік, згадати все, що встигло відбутися, і зробити певні висновки. Хтось дасть собі обіцянку «після нового року не буду їсти вночі солодке», дехто пообіцяє кинути курити, комусь, звісно ж у новому році, «обов’язково записатись на фітнес». Проте, кому б чого не бракувало, всі сподіваються на здійснення найзаповітніших мрій, які нікому, крім нас самих, не відомі.

Василь Карпов, голова студентської ради історичного факультету розповідає, що цей рік навчив його, що для подолання усіх негараздів потрібно об’єднуватися в одне ціле. «Вкінці року популярно казати, підводячи підсумок, що минаючий рік видався складним. І навіть рухаючись від невдач до невдач без втрати ентузіазму, ми досягаємо успіху. Історичний факультет не став винятком. Кожен рік для всіх нас, і студентів, і викладачів, є певним випробуванням. Випробуванням, яке ми долали, об’єднуючись в єдину, цілу і неподільну історичну сім'ю. Цим прикладом, закликаю всіх студентів у новорічну ніч, заплющивши очі, розкласти пріоритети: не бажати дорогих речей і розкоші, а просити і молитись за тих, хто зараз на сході, бажати вічного здоров’я батькам, палкого кохання своїй половинці та щастя своїм вірним друзям».

«Цей рік видався для мене доволі важким, адже довелось проходити через сімейні негаразди, та й навчання теж вимагало багато сил і концентрації. Проте, варто відзначити цьогорічну практику з факультетом, вдалося гарно відпочити та попрацювати. Сподіваюся, що наступний рік буде кращим, насиченим та яскравим, чого бажаю й всім іншим!» - зазначає студентка географічного факультету Олена Бойчук

Студент юридичного факультету Павло Величко ділиться, що минаючий рік був дуже плідний, і залишить неймовірну згадку. «2016-й був дуже насиченим на події, в тому числі студентського життя.

Як активний представник молоді, завжди брав участь у багатьох громадських заходах, а також університетських подіях. З однієї сторони, рік пройшов на одному подиху, а з іншої - серйозно вплинув на життя. Це були й сотні знайомств, тисячі сторінок нових знань, два тижні в потягах «Укрзалізниці», а також багато часу витраченого на певні суспільні цілі та ідеї. Планую зустріти Новий Рік з родиною та найближчими друзями - тими,хто завжди надавав підтримку протягом року, проте кого завжди доводилося просити почекати. 2017-й планую прожити максимально ефективно з огляду на поставлені цілі, краще розставити життєві пріоритети та принести більше користі для суспільства. Звісно, не відмовився б від особистого щастя та певних успіхів у конкретних професійних сферах.

Студентам бажаю ніколи не спинятися перед масовими дрібними перешкодами, завжди тяжіти до нових знань та не забувати гарно відпочивати».

 «Минулий рік був дуже насичений. Я стала заступником голови профкому ф-ту міжнародної політики, менеджменту та бізнесу і перший семестр тимчасово виконувала обов'язки голови. Організовувала міс факультету, познайомилась з головами профкому інших факультетів, за що дуже вдячна долі, так як всі ці люди стали мені рідними. Новий рік планую зустрічати на роботі, адже я співачка, і працюю в одному з найкращих закладів міста. Від 2017- го року чекаю нових вражень, досягнень, тільки хороших новин і позитивних емоцій. Плани поки що не будую, так як життя може повернутися по-різному і зовсім несподівано ... тому, сподіваюся 2017 рік здивує мене» - розповідає Вікторія Булеца.

Голова профбюро факультету суспільних наук Іван Глебена розповідає, що 2016 рік був багатий на події, як в студентському так і в особистому житті. «Беручи до уваги студентське життя – це організація студентського дозвілля, а також допомога студентам в навчальному процесі. Поїздка з головами профкому та студентами факультетів до дитячого будинку. Найбільше запам’яталися дитячі посмішки, бути причетним до цього - найбільша радість для мене. Новий рік буду зустрічати в компанії найближчих друзів. А від 2017 року очікую тільки хороше, нових злетів в професійній сфері, вірних друзів поруч зі мною, нових здобутків у навчанні та взаєморозуміння з коханою людиною. І хочеться, щоб нарешті в Україні запанував мир та спокій».

Вероніка Кобаль,

Прес-служба УжНУ 

Категорії: