Новини

26.01.2023
94

ПОЗААУДИТОРНЕ НАЧАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ЯК СКЛАДОВА СТУДЕНТОЦЕНТРОВОГО ПІДХОДУ

ПОЗААУДИТОРНЕ НАЧАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ЯК СКЛАДОВА СТУДЕНТОЦЕНТРОВОГО ПІДХОДУ

Сучасний ринок праці висуває підвищені вимоги не тільки до фахової підготовки, але й до рівня особистісного розвитку молодих фахівців сфери гостинності. Тому факультет туризму та МК намагається приділяти увагу не лише професійному становленню своїх студентів, а й сприяти їх культурному, естетичному вихованню, організовує та мотивує участь у позааудиторному навчанні. Позааудиторна діяльність відкриває великі можливості для самореалізації.

Так, здобувачі спеціальностей 242 Туризм і рекрпеація взяли активну участь у проведенні Дня кар’єри ЄС в університеті за що отримали відповідні сертифікати. Студенти долучилися до панельної дискусії та тренінгів: «Сталий розвиток для побудови життєвої та професійної стратегії», «CV чи резюме: Правила формування і застосування», «Soft Skills: що це, для чого вони потрібні і як їх вдосконалювати», «Студентська міжнародна мобільність: сучасні виклики та перспективи», «Бізнес в умовах війни: ризики чи можливості».

На основі проведення таких заходів здійснюється активна реакція освітянського середовища на мінливі потреби ринку праці, потреби формування загальних і фахових компетентностей, необхідних не лише для якісного виконання професійних обов’язків, а й для розв’язання життєвих проблем, ситуацій.

Категорії: