Анонси подій

31
жовтня
16:00
206

Оголошено конкурс на отримання стипендій для навчання, дослідницького та лекційного стажування у Словаччині

Міністерство освіти і науки України інформує про оголошення початку прийому заявок на здобуття стипендій на навчання, дослідницьке і лекційне стажування у Словаччині в літньому семестрі 2022/2023 академічного року в рамках Національної стипендіальної програми (NSP) Словацької Республіки для підтримки мобільності студентів та аспірантів, викладачів закладів вищої освіти, вчених, дослідників та митців під час їхнього навчання чи дослідницької роботи в словацьких вищих навчальних закладах і дослідницьких центрах.

Основна інформація про Національну стипендіальну програму знаходиться в інформаційному бюлетні, що додається. Більш детальна інформація міститься на інтернет-сайтах: https://www.stipendia.sk/, https://www.scholarships.sk/. У разі виникнення будь-яких питань щодо NSP можна звертатися безпосередньо до адміністраторів цієї програми: Крістіна Саллерова (nsp-sk@saia.sk) - для претендентів із постійним місцем проживання в Словаччині; Ондрей Арадски (nsp-foreign@saia.sk) - для іноземних претендентів.

Перелік необхідних документів для участі та умови стажування можна знайти за наступним посиланням: https://www.scholarships.sk/en/main/programme-terms-and-conditions/foreign-applicants

Кінцевий термін подання заявки: 31 жовтня 2022р. до 16:00

Категорії: