Новини

19.07.2023
3090

Студенти спеціальності прикладна математика розробили сайт для абітурієнтів, які вступатимуть на ІТ спеціальності в УжНУ

Студенти спеціальності прикладна математика розробили сайт для абітурієнтів, які вступатимуть на ІТ спеціальності в УжНУ

Розповідаємо детальніше про один із проєктів, що розробили  студенти спеціальності прикладна математика факультету математики та цифрових технологій на базі виробничої практики ALVA Commerce.

Як виник проєкт?

Студенти першого курсу спеціальності 113 Прикладна математика цього літа проходили виробничу практику на базі  ALVA Commerce  і вирішили поєднати приємне з корисним: поглибити свої знання на реальному виробництві в ІТ сфері і надати важливу інформацію про ІТ спеціальності нашого регіону тим абітурієнтам, які не хочуть в складний час покидати Україну і навчатися при цьому в безпечному місці.

Яке призначення проєкту?

Learn IT – проєкт , який допоможе Вам визначити, на яку ІТ спеціальність з найбільшою вірогідністю (за результатами вступної кампанії 2022 року) Ви зможете вступити в безпечному сонячному Закарпатті. Підтримай Україну – отримай якісну ІТ освіту вдома!

Який фунціонал містить проєкт?

Сайт складається з чотирьох сторінок:

"Головна" - ця сторінка є лицем проєкту, містить велику кількість клікабельної інфографіки з посиланням як на внутрішні ресурси (наприклад Калькулятор) так і на зовнішні (наприклад "Мотиваційний лист"). Також містить лічильник, що відображає інформацію про час до початку/завершення подачі заявок. 

"Калькулятор" - власне сам калькулятор, що дозволяє вирахувати ваш конкурсний бал та порівняти з прохідними балами відповідних спеціальностей 2022 року вступу.

"Факультети" - містить коротку інформацію про факультети та їх ІТ спеціальності з доданими посиланнями на їх сторінки офіційного сайту УжНУ.

"Про нас" - містить інформацію про історію виникнення проєкту та коротку інформацію про команду з корисними посиланнями.

 

Отже відкриваємо сайт, тестуємо можливості і ділимося корисною інформацією з друзями, адже до початку подання заяв на спеціальності залишилося всього кілька днів.

 https://www.learnit.uz.ua/

 

 

За інф. 

Факультету математики та цифрових технологій

Категорії: