Новини

19.04.2024
453

Делегація з Люблінського католицького університету ім. Іонна Павла II відвідала УжНУ

Делегація з Люблінського католицького університету ім. Іонна Павла II відвідала УжНУ

У п’ятницю, 19 квітня, делегація з Люблінського католицького університету ім. Іонна Павла II відвідала УжНУ для укріплення партнерських відносин. Традиції Люблінського католицького університету ім. Яна Павла II налічують майже 100 років. Це перший католицький університет у середньо-східній Європі і єдиний в Польщі. Між Ужгородським національним університетом та  Люблінським католицьким університетом уже кілька років діє договір про співробітництво.

Насамперед проректорка польського вишу Єва Тшасковска та декан факультету точних і природничих наук Яцек Лапіньски зустрілися з ректором УжНУ Володимиром Смоланкою та проректором Ігорем Королем. Володимир Смоланка висловив вдячність колегам за приїзд та цікавість до знаходження нових витоків двостороннього співробітництва. 

Також для гостей університету була організована зустріч з деканесою інженерно-технічного факультету Йоланою Голик, завідувачкою кафедри міського будівництва та господарства Діаною Кайнц, доценткою кафедри комп'ютерних систем і мереж інженерно-технічного факультету Світланою Балогою, завідувачкою кафедри системного аналізу і теорії оптимізації факультету математики та цифрових технологій Мирославою Глебеною. 

Під час зустрічей ішлося про розширення горизонтів співпраці, студентську мобільність, залучення партнерів до міжнародних наукових конференцій, програми обміну для викладачів, можливість затвердження програми мобільних дипломів та ін.




Інформаційно-видавничий центр

 

Категорії: